We willen altijd maar ๐— ๐—˜๐—˜๐—ฅ,

terwijl ๐— ๐—œ๐—ก๐——๐—˜๐—ฅ vaak beter zou zijn.

Voor onszelf, onze relatie met dierbaren รฉn de planeet.

 

Leven in een consumptie- en prestatiemaatschappij doet ons streven naar steeds maar meer: meer spullen, meer geld, meer succes, meer status, ..

Er wordt veel van ons verwacht: thuis, op het werk, in je omgeving.ย  ย Maar het steeds ‘aan’ staan door alle ballen in de lucht te houden, verdeelt onze aandacht continu en dat maakt ons moe. Ons systeem is daar gewoon niet voor gemaakt om altijd aan te staan.ย Vaak fluistert ons lichaam tegen ons dat het allemaal wat veel is, maar luisteren we pas wanneer het tegen ons schreeuwt.ย  Door die drukte geraak je de verbinding met jezelf ook makkelijker kwijt.. Wat wil ik nu รฉcht? Waar word ik blij van?

Van de mensen die het dichtst bij ons staan, verwachten we dat ze het wel zullen begrijpen, dat je nu geen tijd hebt voor hun omdat je nog iets moet doen voor je werk of andere afspraken hebt. Terwijl รฉcht geluk zit in het ervaren van een diepe verbondenheid met je geliefden.

En voor onze planeet zijn de gevolgen van het streven naar MEER steeds meer onomkeerbaar. We nemen simpelweg vรฉรฉl meer van haar dan ze kan produceren.

We zitten in een ๐“ฝ๐“ป๐“ช๐“ท๐“ผ๐“ฒ๐“ฝ๐“ฒ๐“ฎ๐“ฏ๐“ช๐“ผ๐“ฎ, een overgangperiode.

Want stilaan wordt het voor steeds meer mensen duidelijk dat geld, status en roem niet de dingen zijn die waar geluk brengen.

En de sleutel tot dit alles is MINDER.

Er zit zoveel meer in MINDER.

Dus kijk eens rond bij je thuis en in je leven: wat doe ik of heb ik, maar past eigenlijk niet (meer) echt bij de persoon die ik wil zijn?ย  Want ook al is in deze tijd werkelijk ร lles mogelijk,ย teveel ballast zit je in weg en houdt je aan de grond.

Alles wat niet bijdraagt aan je essentie, is ruis. En wanneer je dat stap voor stap kan schrappen uit je leven, wacht er jou een leven in lichtheid, op jouw tempo en voel je een diepe verbondenheid met jezelf, je geliefden en de planeet.

๐—ฆ๐—Ÿ๐—ข๐—ช ๐—Ÿ๐—œ๐—ฉ๐—œ๐—ก๐—š

Voel jij dat dit ook is wat je wilt?

๐—๐—ผ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฆ๐—น๐—ผ๐˜„ ๐—ง๐—ฟ๐—ถ๐—ฏ๐—ฒ.

Samen bouwen we aan een mooier morgen.