Dit is kort samengevat mijn mood van het moment.

Slow down

Dit jaar was voor mij het jaar van uit mijn comfortzone komen. Ik voelde al jaren dat ik graag andere mensen wilde helpen met het lichter, eenvoudiger en rustiger maken van hun leven omdat ik zelf heb kunnen ondervinden wat een verademing het is om niet meer te moeten meehollen in die ratrace.  Spannend wel, want trager en eenvoudiger leven staan haaks op het streven naar steeds maar sneller en meer in onze maatschappij. Durven uitkomen voor mijn mening voelde dan ook een beetje aan als mijn hoofd boven het maaiveld uitsteken of tegen de richting in zwemmen.

Vandaag, op het einde van het jaar is de dankbaarheid en voldoening groot omdat ik dit najaar ook effectief mensen heb kunnen begeleiden naar een laagje dieper binnen zichzelf. Dankjewel aan ieder die meedeed met mijn eerste online-cursus “Bepaal je levens-GPS” of deelnam aan mijn workshop Visionboard, workshop Slow Living of workshop Sunburstmirrors en dankjewel aan iedereen die reageerde op m’n posts of me erover aansprak.  Dankjewel, ik heb bij iedere reactie een innerlijk vreugdedansje gedaan.

Maar nu..

is het eventjes tijd om even niks meer te creëren of uit te werken en te genieten van totale rust.

Daar hoort voor mij ook bij: stilstaan en evalueren van het afgelopen jaar en loslaten of ontspullen van alles wat niet meer nodig is. Zo passeerden afgelopen week de boekhouding, mailbox, foto’s en documenten de revue.  Heerlijk vind ik dat wanneer alles weer lekker licht wordt. Deze post schrijven was het allerlaatste wat ik dit jaar nog graag wilde doen.

Straks verwijder ik mijn Instagram-app van mijn telefoon. Een week lang eventjes alles afsluiten, letterlijk en figuurlijk dus.

Deconnect to reconnect

Yep, volgende week dus dicht bij mezelf en bij mijn gezin en familie.  Buiten rond het kampvuur, wandelen aan de Wijers, met mijn handen in de potgrond, een receptje proberen, wat lezen, potje rummicub, of gewoon niks, zo van dat …

Ik wens jou ook veel rust en gezelligheid tijdens deze eindejaarsdagen.

Gohoho with the Slow

Geniet van mekaar.

Liefs An