In het weekend was ik druk in de weer met mijn snoeischaar. Eerst had ik samen met mijn papa de grassen uit de voortuin gesnoeid om daarna binnen in huis mijn Monsteraplant te temmen.

Heerlijk vind ik dat, met mijn plantjes bezig zijn. En mijn plantjes zijn daar ook heel blij mee. Want telkens wanneer ze gesnoeid zijn, zie ik ze erna in volle kracht groeien en helemaal openbloeien.

Sinds enkele jaren heb ik ook drastisch de snoeischaar gezet in mijn eigen leven.

Want, het zat veel te vol en was veel te druk. Jaar na jaar was er steeds vanalles bijgekomen: spullen, verwachtingen, verplichtingen, ..   Ik had er nooit bij stilgestaan, dat alles steeds maar voller en drukker werd. Totdat ik me op zeker moment begon af te vragen: “Is dit hét? en “Wie wil ik zijn?”  Ik zocht en zocht maar de antwoorden bleven uit omdat het één en al chaos was in mijn hoofd, mijn huis en leven.

Niet wetende wat ik wél wilde, ben ik dan maar beginnen wegdoen van hetgeen waarvan ik zeker wist dat het me niets bracht, dat het niet meer bij me paste.

En hoe meer “ruis” er verdween, des te lichter mijn leven werd.  Gek genoeg ondervond ik dat minder me eigenlijk méér bracht:   Meer vrijheid, meer tijd, meer energie, meer rust, meer helderheid, meer zelfvertrouwen.

Ik vond het zo bijzonder, die kracht die eenvoud met zich meebracht, dat ik me erin ben gaan verdiepen. Sindsdien is EENVOUD de rode draad in mijn leven en voel ik het steeds helderder dat het mijn missie is om deze kennis door te geven aan jou.

En zodus, geef ik op 24 februari om 19.30 het gratis webinar: Meer met minder.

Tijdens dit webinar leer je:

  • wat er nodig is om uit de ratrace te stappen en om heel bewust je tijd, aandacht en energie te kunnen besteden aan de essentie van je leven.
  • Welke soorten “ruis” er zijn en in welke volgorde je dit aanpakt.
  • waarom je best start met het ontspullen van je huis en hoe je hiermee praktisch aan de slag gaat.

Dus, voel je ook “snoeidrang”?

Schrijf je in via de link in BIO of via konexo.be

Kan je er niet live bijzijn, dan stuur ik je met veel liefde de replay.

En wil je dat snoeien graag grondig en efficiënt aanpakken? Dan vertel ik je aan het einde van het webinar graag over het Slow Your Life traject waarmee ik jou binnenkort graag begeleid naar je essentie.

Liefs An