Bokrijk presents:

Na het fietsen, wandelen en lopen door het water nu ook…

Loslaten aan het water.

Jep, ik had even iets los te laten en dat dat zoveel deugd kan doen en verlichting kan brengen, heb ik zelf nog maar eens kunnen ondervinden.

Ironisch genoeg had het dan nog te maken met m’n cursus over loslaten. Want dit jaar stop ik al mijn tijd, liefde, kennis en ervaring in mijn cursus “Slow Your Life” . Een cursus om je te begeleiden naar een lichter, eenvoudiger en rustiger leven door je leven op alle vlakken te “ontspullen”: je huis, je omgeving, je hoofd en je hart.

Het stemmetje van de pusher in mij zei me begin januari: “An, ik heb het uitgeteld, als ge start in maart dan zijt ge half juli rond en dan kunt ge in het najaar nog een tweede ronde starten.”

Maar, het was wel een hele strakke planning met weinig tot geen marge. Nog geen week later voelde ik me al overweldigd (lees gestrest), want alle zinnetjes die ik tegen mezelf in mijn hoofd zei, begonnen met “ik moet..”

Ondertussen herken ik bij mezelf deze alarmsignalen en grijp ik naar mijn redder in nood, mijn rots in de branding:

EENVOUD

En zo besloot ik om mezelf een jaar te gunnen om mijn Slow Your life traject uit te werken ipv een half jaar.

Nu beginnen alle zinnetjes in mijn hoofd met :“ik gun het mezelf om …”  en zit ik met heel veel goesting te werken aan de eerste module.

Heel concreet zal in maart dus de module Slow your Home starten en begeleid ik je in 9 weken naar een heerlijk licht en opgeruimd huis en zal niets in je huis of huishouden jou nog ooit in de weg staan.

Waarom begin ik met deze module? Omdat het ontspullen van je fysieke spullen de beste manier is om je loslaatspieren te trainen. Bovendien vind ik het belangrijk om eerst tijd en ruimte te creëren vooraleer je met jezelf aan de slag gaat.

Op 24 februari om 19u30 geef ik een gratis webinar over ontspullen en vertel ik je alle principes die je dient je weten om van je huis een oase van rust te maken waarin het altijd fijn thuiskomen is. Je kan er dadelijk mee aan de slag. Lukt het je niet om er live bij te zijn, krijg je een replay toegestuurd.  Voor diegenen die ook effectief zeker willen zijn dat de klus deze lente nu eens écht voor eens en altijd geklaard wordt, heb ik aan het einde van het webinar nog een onweerstaanbaar aanbod.

En, volgende keer als je in Bokrijk nog eens door het water fietst, wandelt of loopt, denk dan al eens:

Wat kan ik loslaten?

Ik wens je een fijne week.

Liefs An