Konexo

Vanwaar deze naam?

Konexo is een afgeleide vorm van verbondenheid in het Esperanto.

Naast eenvoud is verbondenheid een kernwaarde die voor mezelf heel belangrijk is.

  • Verbonden zijn met mezelf: weten wie ik ben, wat ik wil en waar ik voor sta.
  • Verbonden zijn met mijn naasten: erbij horen, ertoe doen en bewust genieten van samen zijn.
  • Verbonden zijn met wereld waarop ik leef en met de natuur: mezelf deel voelen van het grotere geheel en beseffen dat wat ik doe of koop invloed heeft tot aan de andere kant van de aardbol. Maar ook, weten wat ik hier op deze planeet te doen heb.

Dankzij de Slow Living lifestyle heb ik geleerd om de ruis uit mijn leven weg te halen en kom ik elke dag een beetje dichter bij de essentie ervan. Hoe meer ik voor eenvoud kies, des te meer ik mezelf verbonden voel met mezelf, mijn geliefden en de natuur. Niet meer leven op automatische piloot leven maar zelf mijn leven inrichten en er helemaal induiken.

Het is deze diepe connectie die ik jou met Konexo wil laten ervaren.  Ik ben van mening dat we op deze manier goed voor onszelf, onze naasten en de planeet kunnen zorgen. En dat doe ik op mijn eigen creatieve manier; via webinars, workshops en belevingsweekends. Hierover snel meer..

Ook deel ik je heel graag mijn persoonlijke Slow Living journey, want er is voor mij ook nog zovééél te ontdekken. En ik ben jou, volger van Konexo, dankbaar dat ik mijn verhaal met jou delen mag.

Liefs An