Met een grote smile zat ik zaterdagnamiddag op de trein terug naar huis. Genietend van de omgeving en met een dankbaar hart.

Ik had mezelf een drie dagen workation kado gedaan. (dus om te werken aan Konexo én om te genieten).

En wat heb ik genoten! Van mijn mooie kamer (via airbnb), van het rondkuieren in de stad met de fiets en me even terug de  kinéstudent te voelen, van de tijd voor mezelf, van de gezellige werkplekjes in de stad, van mooie dingen, mooie mensen.

Daar werkend in die koffiebars zag ik op een namiddag heel wat mensen komen en gaan en ik werd daar zo blij van om te zien hoe ze de tijd namen voor zichzelf of voor mekaar. Van verliefde stellen tot moeder-dochtermomentjes, vrienden die pas afgestudeerd waren en volop plannen maakten. Niet dat ik zat te luistervinken hé, maar ik zag wel mooie beelden van verbondenheid en ik genoot volop mee.

Wat me opviel tijdens die drie dagen was mijn level van focus. Niet gestoord worden wanneer je ergens helemaal ingedoken bent, is echt zalig. Ik ervaar deze drie dagen als één groot flowmoment en vertel je bij deze ook graag wat mijn Konexo-plannen zijn voor 2022.

1) Bohemian Summer Slow Design days organiseren voor een creatieve zomer.

2) Slow living content delen via mijn Instaposts en mijn maandelijkse Slow Post.  Dit is me vorig jaar niet echt gelukt. Ik kan echt maar één ding tegelijk en vandaar dit ik dit jaar me hierop beter voorbereid heb en nu alvast één en ander heb klaarstaan voor jullie..

3) Mijn Slow Your Life traject lanceren.  Dit is een traject waarbij ik je stap voor stap begeleid om je leven lichter, eenvoudiger en rustiger te maken. Ik begeleid je om jezelf terug in het middelpunt van je leven te zetten zodat je weer helemaal jezelf kan zijn.

Dit is een traject waarin ik al mijn ervaringen, opgedane kennis en al mijn liefde steek.  Het traject wat mijn 8 jaar jongere zelf zou willen gevolgd hebben wanneer ze als dertiger “vast” zat in het leven en zich overweldigd voelde.  Ik ben er zelf super enthousiast over en door eerst de nodige tijd vrij te maken en vorig jaar nog serieus te sleutelen aan mijn eigen mindset, ben ik er dit jaar echt helemaal klaar voor.

Op donderdag 24 februari geef ik een gratis online workshop over Slow Living en toon ik je de 5 stappen waarmee je je leven eenvoudiger, lichter en rustiger kunt maken en jezelf weer in het middelpunt van je leven zet. Heb je interesse, dan kan je je inschrijven via de link in BIO. Via een werkboekje ga je die avond effectief aan de slag met jezelf en kan je er niet live bijzijn, krijg je achteraf de replay toegestuurd.

Zie ik je daar?

Keep it Slow

Liefs An