Heb jij het gevoel dat het leven je voorbij loopt en dat je altijd te weinig tijd hebt?

Dat er maar héél weinig tijd is om te doen wat je graag wilt doen of om te zijn bij wie je graag wilt zijn? Of om gewoon eens even niks te doen, te moeten?

Is er veel chaos in je huis en je hoofd waardoor je het gevoel hebt dat je geen grip hebt op je leven?

Bij mij was het enkele jaren geleden net zo en ik heb dit patroon kunnen doorbreken door te beginnen met “ontspullen”. Eerst letterlijk door overbodige spullen weg te doen uit mijn huis, maar gaandeweg heb ik ook mijn hoofd en leven opgeruimd. Ik ontdekte de kracht van EENVOUD. Wanneer je alles in je leven kan reduceren tot de essentie, komt er vanzelf ruimte, tijd en geld vrij voor wat voor jou echt van belang is.

Je ongebruikte en overbodige spullen kan je een tweede leven geven en dat is goed voor de planeet. Een opgeruimd huis brengt enorm veel rust.

Door ruimte vrij te maken in je hoofd en leven, krijg je ook steeds een helderder antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat is belangrijk voor mij?

En het antwoord op die laatste drie vragen heb ik nu heel helder. Ik voel me elke dag heel dankbaar dat ik via KONEXO op mijn eigen creatieve manier mensen mag en kan inspireren tot Slow Living; een eenvoudiger, bewuster, zinvoller, onthaaster en duurzamer manier van leven. En dat ik op die manier mijn steentje kan bijdragen aan een mooiere wereld.

Ik deel regelmatig mijn verhaal, mijn aanpak en een heleboel tips om zelf aan de slag te gaan om je huis, hoofd en leven te “ontspullen”.

Tot dan?

 

Place to be:  Bibliotheek Zonhoven, Kerkplein 80, 3520 Zonhoven

Wanneer:  di 24 november 20u tot 22u

Inschrijven kan hier en de prijs is gratis.