Ken jij ook dat gevoel wanneer je met vakantie bent en het “lawaai” wegvalt van alles wat moet?

Wanneer ik in een andere omgeving kom, alle routinedingen wegvallen en het er helemaal niet toe doet hoe laat het is want er moet toch niks, dan overkomt mij keer op keer iets magisch..

Dan wordt het zo helder in mijn hoofd.

Wanneer ik dan terugkijk op het afgelopen half jaar voel ik me dankbaar voor het fijne leven wat ik heb en vooral voor de personen met wie ik dit leven deel.  En wanneer ik dan verder mijmer over de maanden die komen gaan en mezelf afvraag hoe ik mezelf de komende maanden wil voelen, overvalt me een gelukzalig gevoel.

Dan voel ik hoe mijn leven nog eenvoudiger en lichter wordt, hoe ik me vrijer en avontuurlijker voel. En ook dat het moment aangebroken is om nu op mijn beurt anderen te inspireren tot een eenvoudiger, lichter en rustiger leven.

Maar, dit is bijlange niet altijd zo geweest. Een vijftal jaren geleden had ik nog het gevoel dat het leven mij voorbij liep en dat ik altijd te weinig tijd had. Er was veel chaos in mijn huis en hoofd. Ik had het gevoel dat ik geen grip had op mijn eigen leven, laat staan dat ik kon antwoorden op de vragen: “Wie ben ik eigenlijk en wat wil ik nu écht?”

Gelukkig ontdekte ik op mijn pad de Slow Living visie en ik leerde dit druktepatroon te doorbreken door de ruis uit mijn huis, hoofd en leven te schrappen. Ik leerde om écht tot rust te komen en om te durven voelen wat er vanbinnen afspeelt. Hierdoor maak ik nu makkelijker keuzes en kom ik steeds dichter bij het leven wat helemaal bij me past.

Of er nog workshops komen? Zeker wel. Maar de komende maanden wil ik dat jullie eerst helemaal weten wat Slow Living inhoud en ben ik graag jullie inspirator én begeleider naar een rustiger en lichter leven.

Slow your life. Daartoe wil ik je inspireren en daar neem ik je graag stap voor stap mee naartoe.

Keep it Slow.

Liefs An