Ken je dat gevoel dat er iets knaagt? Er klopt iets niet, maar je kan er niet duidelijk je vinger opleggen wat het is dus blijf je maar voortdoen hoe je bezig bent.

UIt ervaring weet ik dat deze methode van “blijven gaan” niks oplevert. Integendeel, het zorgt er uiteindelijk voor dat je batterijen leeglopen want je hoofd doet je iets doen wat je hart eigenlijk niet wilt..

Wat mij telkens weer helpt is ๐‘๐”๐ˆ๐Œ๐“๐„ nemen.

Dat doe ik:

  • door ๐˜€๐˜๐—ถ๐—น ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป en te ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป met wat ik bezig ben,
  • door ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป naar de afgelopen periode en
  • door te ๐—ฑ๐˜‚๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป wat ik nodig heb om vervolgens๐—น๐—ผ๐˜€ ๐˜๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป wat niet meer bij me past.

 

Ik stel mezelf hierbij deze drie vragen:

  • ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ถ๐—ธ ๐—บ๐—ฒ (๐—ถ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ) ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป?
  • ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด?
  • ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ผ๐˜€๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป?

 

In 2023 wil ik me ๐— ๐—ข๐—˜๐—œ๐—ง๐—˜๐—Ÿ๐—ข๐—ข๐—ฆ voelen. Hiervoor wil ik voluit in mijn kracht durven staan en daarom laat ik in 2022 het perfecte los. Al weet ik al wel enkele jaren dat dit voor niks meer nodig is, toch heeft het me nog harder tegengehouden dan ik dacht; zowel in mijn werk als naar liefde voor mezelf.

Mij lukt dit reflecteren het beste wanneer ik op een plek ben ver van mijn dagelijkse routine, en alleen, zodat ik in alle rust even in mijn virtuele helicopter kan stappen en goed kan uitzoomen. Dat zijn mijn momentjes van pure oplaadtijd die ik koppel aan het uitwerken van mijn Konexoplannen.

Ik ben net terug van een heerlijke workation in Luik en kijk alvast uit om jou in 2023 MOEITELOOSย  en met heel veel GOESTING als ๐—ฆ๐—น๐—ผ๐˜„ ๐—Ÿ๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด inspirator dichter bij je pure zelf te brengen door:

  • je leren te vertragen,
  • de ruis te schrappen uit je huis, je hoofd en je hart
  • en je te helpen om antwoorden te vinden op de vraag: Wie ben ik en wat wil ik nu รฉcht?

En daar heb ik zoveel zin in! Je hoort er snel meer over.

KEEP IT SLOW

Liefs An