In het algemeen heb ik mijn leven ondertussen zo ingericht zodat ik ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž heb om ergens ๐๐ข๐ž๐ฉ ๐ข๐ง ๐ญ๐ž ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐๐ฎ๐ข๐ค๐ž๐ง met de nodige rust tussenin. Maar soms vallen de dingen gewoon samen..

Zo waren er de afgelopen twee weken buiten het gewoonlijke: de 18e verjaardag van Lars, onze oudste zoon, het einde van mijn Slow your Home traject, en stond ik vorig weekend twee dagen op het Kokopellifestival om er twee workshops te geven (ditย  was normaal al twee jaren geleden geweest, maar werd omwille van Corona dus twee jaren op rij uitgesteld)

Ondanks het allemaal leuke dingen waren, voelde ik dat het gewoon ๐ญ๐ž ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ was. Ik voelde hoe ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐š๐š๐ฆ erop reageerde met een zwaar vermoeid gevoel. Alsof het mij wilde verplichten om rustiger aan te doen.ย  Gelukkig herken ik deze signalen nu onmiddellijk en is mijn reactie nu automatisch: “๐–๐š๐ญ ๐ค๐š๐ง ๐ž๐ซ ๐ก๐ข๐ž๐ซ ๐ž๐ž๐ง๐ฏ๐จ๐ฎ๐๐ข๐ ๐ž๐ซ?”ย ย  En zo bieden die eerder zeldzamere periodes van overwhelm nu dikwijls mooie ๐ข๐ง๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง.

Zo besloot ik vorig jaar al om de workshops te beperken tot de zomerperiode, om meer ruimte te hebben door het jaar om mijn Slow Your Life traject uit te werken en om dan in de zomerperiode weer volledig in de creativiteit te kunnen duiken.

Vorig weekend verbleef ik tussen de twee workshops op de camping van het Kokopellifestival en omdat ik er alleen was,ย  had ik een hele avond alle tijd om de planning van de zomerworkshops te doen. Zo had ik in juli enkele workshops “Sunburst Mirrors” ingepland en was ik aan het denken aan de praktische kant: tafels en banken lenen, hopen op mooi weer, want anders ook een tent opzetten, ..

En eerlijk, ik voelde het niet, ik werd er precies niet blij van.

Tegenwoordig luister ik steeds naar mijn ๐›๐ฎ๐ข๐ค๐ ๐ž๐ฏ๐จ๐ž๐ฅ: zo kan ik bijna impulsief ergens een volle JA tegen zeggen wanneer ik er enthousiast van word. Maar nu voelde ik dat dus niet en dus ben ik beginnen denken aan welke knoppen ik te draaien heb want op zich geef ik dolgraag workshops.

Net omdat ik net toen in twee weken drukte zat, voelde ik heel goed hoe ik in de maand juli eigenlijk helemaal geen drukte wilde en dat ik niet alles wil volzetten. Want het is natuurlijk niet enkel de workshop geven maar ook de voorbereiding, aankleding, materialen voorzien, ..

En dus,

kwam ik op het idee om deze zomer in de plaats van allemaal losse workshops voor kleinere groepen bij mij thuis te geven, om รฉรฉn dag te organiseren op een unieke locatie met allemaal Slow Design workshops voor je interieur en voor jezelf. Een soort van festival waarbij je de hele dag door kan deelnemen aan verschillende creatieve workshops, allemaal met een Bohemian toets en dus met natuurlijke materialen. Een unieke beleving..

Onmiddellijk voelde ik hoe enthousiast ik er van werd en bijgevolg stroomden de ideeรซn..ย  Diezelfde avond nog deed ik een mailtje naar Reine. Want haar outdoor evenementlocatie is de perfecte setting, een fantastisch plek en ideale plaats voor mijn festival.

Toeval of niet, ze had van heel de zomer nog slechts 1 dag beschikbaar,

net de datum die ik voorstelde..

Dus, met veel enthousiamse en goesting stel ik voor:

๐‡๐ž๐ญ ๐๐จ๐ก๐ž๐ฆ๐ข๐š๐ง ๐’๐ฅ๐จ๐ฐ ๐’๐ฎ๐ฆ๐ฆ๐ž๐ซ ๐…๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฏ๐š๐ฅย  ๐จ๐ฉ ๐Ÿ๐Ÿ– ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ

๐ฆ๐ž๐ญ ๐’๐ฅ๐จ๐ฐ ๐ƒ๐ž๐ฌ๐ข๐ ๐ง ๐ฐ๐จ๐ซ๐ค๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ๐ฌ ๐›๐ฒ ๐Š๐จ๐ง๐ž๐ฑ๐จ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ž๐ฎ๐ซ.

@ ๐‹๐š ๐‘๐ž๐ข๐ง๐ž ๐’๐ฎ๐œ๐ซรฉ๐ž ๐ข๐ง ๐‡๐จ๐ฎ๐ญ๐ก๐š๐ฅ๐ž๐ง

Ben je al net zo enthousiast als ik?

๐’๐š๐ฏ๐ž ๐ญ๐ก๐ž ๐๐š๐ญ๐ž & ๐ณ๐ž๐ญ ๐ฃ๐ž ๐š๐ฅ๐ฏ๐š๐ฌ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ญ want dan krijg je als eerste alle info en kan je weldra aan earlybird tarief inschrijven.

Het wordt een onvergetelijke beleving.

Liefs An