Een leven vol lichtheid, rust en diepgang.

Dankzij het  “SLOW YOUR LIFE TRAJECT”

schrap jij stap voor stap alle ruis uit je leven.

Pure EENVOUD brengt je een enorme kracht en helderheid waardoor je makkelijker de keuzes maakt voor het leven wat bij je past.

Is er veel chaos in je huis en je hoofd, waardoor je het gevoel hebt dat je geen grip hebt op je leven?

Heb jij het gevoel dat het leven je voorbij loopt en dat je altijd te weinig tijd hebt?
Dat er dagelijks teveel op je afkomt en er teveel van je verwacht wordt?
Vraag jij je af wat het is wat je écht wilt?

Dan is het tijd om alle ruis in je leven te schrappen wat jou in de weg staat om voluit te kunnen leven en to Slow your Life

 

Het dringende wint altijd van het belangrijke. Maar wat dringend is, is zelden belangrijk.

Wanneer je huis vol chaos is en je in je huishouden continu achter de feiten aanloopt, kom je voortdurend dingen tegen die dringend dienen te gebeuren: een hemd dat dient gestreken te worden, een brood scoren voor morgenvroeg, nog snel boodschappen doen om eten voor je kroost te maken, poetsen want er komt bezoek, een kadootje zorgen voor een feestje… 

Maar ook je GSM “roept” voortdurend dat je er iets mee moet doen: mails checken, comments lezen, Facebook checken, WhatsApp berichtjes beantwoorden, …

En dan is er nog die chaos op je computer: documenten en foto’s die overal verspreid staan en de dingen die je “moet” van jezelf of die anderen van je verwachten..

Terwijl..

je zelfzorg, of tijd met je geliefden ook heel belangrijk vindt. Net als werken aan je gezondheid of voor je grote droom gaan.

Je doet steeds opnieuw weer erg je best en bent streng voor jezelf wanneer je hierin “faalt”.

Maar eigenlijk ligt het helemaal niet aan je wilskracht.  Want zolang er steeds dringende brandjes dienen geblust te worden, ga je nooit voluit kunnen gaan voor hetgeen écht belangrijk is voor jou.

Wanneer je niet toekomt aan de belangrijke dingen in je leven, geraak je steeds verder verwijderd van jezelf en voel je dat je dat je energie wegsijpelt.

Misschien voel je dat op dit moment je batterijen aan het leeglopen zijn en heb je al zitten denken: “Wat kan ik veranderen in mijn leven zodat ik terug grip krijg over mijn leven en weer dat vuur voel in mij?”

De oplossing:

Schrap alle ruis  ~~  SLOW YOUR LIFE

De domeinen van ruis in je leven.

Er zijn verschillende domeinen van ruis in je leven en met de Konexo-Methode pak je deze aan van makkelijk naar moeilijk:

Externe ruis: dit is het teveel aan én het ongeorganiseerd zijn van fysieke spullen en digitale input. Omdat we in een consumptiemaatschappij én digitaal tijdperk leven, zit er hier dan ook veel ruis. Toch zijn het de makkelijkste categorieën om te minimaliseren tot de essentie omdat je NEE zegt tegen spullen en niet tegen andere mensen of tegen jezelf. Met een groot effect bovendien, want er komt instant tijd en ruimte vrij. 

De middelste categorie bevat de ruis die we ervaren in onze relaties met anderen en dit zowel thuis, op het werk en in ons sociaal leven.  Het gaat over het teveel aan to do’s, verwachtingen, verplichtingen en negativiteit.  Hier is NEE zeggen al veel moeilijker want liever nog stellen we onszelf teleur dan dat we iemand anders teleurstellen.

Interne ruis: dit zijn de angst, de “beschermende” patronen en belemmerende gedachten die je tegenhouden om helemaal jezelf te zijn. Dit is de moeilijkste categorie want de oorsprong ligt vaak bij je jeugd en heeft bijgevolg diepe wortels.

If you don’t have time for what matters, stop doing things that don’t

Hoi, ik ben An

 Tot 2016 was ik een maximalist..

Jaar na jaar was er steeds vanalles bijgekomen: spullen, verwachtingen, verplichtingen, ..   

Ik had er nooit bij stilgestaan, dat alles steeds maar voller en drukker werd. Totdat ik me op zeker moment begon af te vragen: “Is dit hét? en “Wie ben ik eigenlijk?” 

Ik zocht en zocht maar de antwoorden bleven uit omdat het één en al chaos was in mijn hoofd, mijn huis en leven.

Niet wetende wat ik wél wilde, ben ik dan maar beginnen wegdoen van hetgeen waarvan ik zeker wist dat het me niets bracht, dat het niet meer bij me paste.

En hoe meer “ruis” er verdween, des te lichter mijn leven werd.  Gek genoeg ondervond ik dat minder me eigenlijk méér bracht:   Meer vrijheid, meer tijd en energie voor de essentie, meer rust, meer helderheid, meer zelfvertrouwen.

Ik vond het zo bijzonder, die kracht die eenvoud met zich meebracht, dat ik me erin ben gaan verdiepen. Sindsdien is EENVOUD de rode draad in mijn leven en voel ik dat het mijn missie is om als essentialist deze kennis door te geven aan jou.

“Ruis is niet alleen de spullen op de grond, het is alles wat staat tussen jou en het leven wat je wilt leiden.”

Ik heb met veel liefde voor jou het Slow Your Life traject gecreëerd waarbij ik je via de Konexo-methode begeleid volgens een duidelijk plan om alle ruis uit je leven te schrappen zodat jij voluit je tijd, aandacht en energie kan besteden aan hetgeen er voor jou écht toe doet. 

Het Slow Your Life traject bestaat uit 4 modules waarbij je de ruis schrapt uit zowel je huis, je hoofd als je hart.

 

 

ontspullen by Konexo

Slow Your Home

Hierin begeleid ik je in 9 weken naar een heerlijk licht en opgeruimd huis waarin het altijd fijn thuiskomen is. 

Energie krijgen van je huis ipv erdoor opgeslorpt te worden.

Slow Your Digital World

Tijdens dit traject ga je je digitale imput minimaliseren en ordenen op zowel je GSM als op je computer.

Jij wordt meester over de technologie ipv de technologie over jou.

ontspullen by Konexo

Slow Your Time & Energy

Hier leer je hoe je écht tot rust komt en ga je je to do’s, verwachtingen en verplichtingen minimaliseren door vol zelfvertrouwen je grenzen aan te geven en NEE te durven zeggen.

Slow Yourself

Hier pak je alles aan waardoor je jezelf tegenhoudt, namelijk je angsten, aangeleerde patronen en belemmerende gedachten.

Gedurende 2022 komen deze modules één voor één aan bod en pakken de we dmv de Konexo methode de ruis aan van makkelijk naar moeilijk.

Omdat het de eerste keer is dat ik al mijn ervaring en kennis hierover deel, kan je als early adopter aan een heel voordelige prijs meedoen. 

De eerste module is het Slow Your Home traject en deze start op 21 maart 2022. Yep, vanaf de eerste dag van de lente ga jij 9 weken figuurlijk met de bezem door je huis totdat de essentie overblijft waar je superblij van wordt. Je kan instappen zolang het traject loopt.

ontspullen by Konexo

Inhoud Slow Your Home Traject:

Op 21 maart krijg je toegang tot een online cursusplatform.

Je start met een algemene module waarbij ik je dmv video’s enkele belangrijke inzichten meegeef rond ontspullen, je toon hoe je je optimaal voorbereidt op je ontspulproces, hoe je het ontspullen praktisch aanpakt en leg ik je uit waar je met je spullen naar toe kan. 

Ook kan je een werkboek afprinten wat jou begeleidt tijdens je proces.

Op het einde van de eerste week is er een live kick off moment waarop ik je welkom heet en waar je al vragen kan stellen.

Tijdens week 2, 3 en 4 pakken we elke week een categorie of plaats aan in je huis. Al zijn de basisprincipes steeds dezelfde, elke ruimte heeft zo zijn extra uitdagingen en ik geef je hier graag mijn tips mee in een videomodule die je telkens op maandag krijgt.

Week 5 is een pauzeweek met een Live Q&A. Week 6,7 en 8 zijn weer opruimmodules en tot slot sluiten we het traject af met een live Q&A op week 9.

Ik geef je ook graag elke week een liefdevolle shop onder je kont want ik verwacht elke week een voor én na foto van een aangepakte plek. Niet persé van de hele kast of kamer, maar bv van één legger of lade. Je zal zien dat dit heel inspirerend en motiverend werkt om elkaars voor en na’s te zien.  Anderzijds pakken we het ontspullen in mildheid aan. Kom je een week écht niet toe aan het ontspullen dan is dit geen probleem. 

Daarom is het fijn om dit traject in groep te doen. Het is gewoon ook fijn om aangemoedigd te worden door gelijkgestemden die met hetzelfde bezig zijn en dit voorkomt dat je ergens halverwege stilvalt. Zie je dit groepsgebeuren echter niet zitten, dan kan je ook zeker deelnemen zonder hierin actief te zijn.

Heb je vragen, dan stel je die in de community van het platform en dan kom ik hier tijdens één van de drie live Q&A sessies op terug. 

Rommel is de fysieke manifestatie van ongemaakte beslissingen, gevoed door uitstelgedrag.

Na het Slow Your Home traject:

 

  • heb je enkel nog spullen in huis die je gebruikt of waar je blij van wordt.
  • heb je geen hoopjes papieren meer liggen op de tafel of was op de vloer, want je hebt nu een systeem en een ritme waarmee je alles aanpakt.
  • hebben alle spullen een vaste plaats in huis en weten ook je huisgenoten dit waardoor de verantwoordelijkheid niet meer enkel op jouw schouders rust.
  • brengt jouw opgeruimd huis rust in je hoofd. Het is heerlijk om de dag te starten met een propere lei en om thuis te komen na een drukke dag in een oase van rust. 
  • weet jij waar je met je overbodige spullen naar toe kan, zowel offline als online.
  • pak je de dingen dadelijk aan wanneer ze zich voordoen, ipv ze uit te stellen. 

2 gratis bonusmodules:

Slow Home care

De meest eenvoudige én natuurlijke manier om je huis schoon te maken.
Deze manier van natuurlijk poetsen is niet alleen veel gezonder en milieubewuster, maar het bespaart je ook nog eens heel wat plaats én geld.

Creëer een Capsule Wardrobe

Een capsule wardrobe is een collectie van 37 essentiële kledingstukken, denk aan broeken, rokken, shirts en jassen, die niet modegevoelig zijn en makkelijk kunnen worden aangevuld met een aantal seizoensgebonden kledingstukken.

Overzicht Slow Your Home Traject:

ontspullen by Konexo

Ontspul je huis in 9 weken

start 21 maart tot half mei

7 Videomodules via een online cursusplatform

Werkboek

inclusief wekelijks een liefdevolle schop onder je kont

Stel je vragen in de community.

3 live Q&A’s

2 gratis bonusmodules

3 jaar toegang

 totale waarde: 246 euro

nu -65% lanceringskorting!

Investering in jezelf is dus:

86 euro

Prijzen zijn incl. BTW

Ben jij dit?

 

Ik ben altijd aan het opruimen, het is een never ending story die me zoveel tijd en energie kost.

Ik heb geen idee waarmee ik moet beginnen en hoe ik het moet aanpakken.

Ik weet niet waar ik met mijn spullen naartoe moet en wat ik kan doen als ik er nog iets voor wil hebben.

Ik wil aan de fotoboeken van de kinderen beginnen, maar wil eerst dat mijn huis opgeruimd is.  En dat zeg ik nu al vijf jaren.

Ik kan niks weggooien want het heeft geld gekost, of ik heb het gekregen van iemand.  Trouwens, het komt misschien nog van pas of terug in de mode?

Ik heb geen idee hoe ik mijn man en/of kids ook aan het opruimen krijg. 

 

 

En wil jij dit:

 

Ik wil mijn tijd die ik verspil aan constant te moeten opruimen of aan het zoeken naar spullen liever besteden aan wat écht belangrijk is voor mij.

Ik wil geen rommel en chaos meer maar ruimte en lichtheid.

Ik wil de dag starten met een “propere” lei en thuiskomen in een oase van rust.

Ik wil een goed systeem wat werkt zodat ik niet meer tegen mijn huishouden opzie maar er een goed ritme voor heb.

Ik wil dat mijn huisgenoten de verantwoordelijkheid oppakken van hun spullen.

Ik wil makkelijker dingen kunnen loslaten.

Dan gaat deze cursus jou zeker helpen.

Verander van Maximalist naar Essentialist.

Ik daag je trouwens uit om je cursusgeld (meermaals) terug te verdienen.

Antwoorden op je vragen

 

Is dit iets voor mij?

Dit is voor jou wanneer je meer rust en lichtheid in je huis en leven wilt, maar niet weet waar te beginnen en hoe het aan te pakken.

 

Wat maakt dit traject zo speciaal? Ik kan toch ook een boek uit de bib gaan halen over ontspullen?

Dit traject zorgt dat je naast weten hoe je het moet doen, het ook effectief gaat doen. Je volgt een duidelijk plan, pakt het ontspullen in kleine haalbare stapjes aan en je wordt aangemoedigd door mij en door de medecursisten. Bovendien werken de voor-en-na foto’s van anderen extra stimulerend en inspirerend.

 

Ik wil heel graag deelnemen, maar ik ben niet echt een groepsmens. Kan ik dan wel deelnemen?

Je kan de cursus ook perfect volgen zonder deel te nemen aan het groepsgebeuren. Je hoeft er niets in te delen als je dat niet ligt. Maar geloof me, je gaat zo fier zijn op de door jou aangepakte ruimtes dat je graag je voor-en-na’s wilt tonen.

 

Wat is de tijdsbesteding die ik dien te voorzien voor dit traject?

Omdat je goed voorbereid bent en een plan volgt, kom je met een gemiddelde tijdsbesteding van twee à drie uur per week (of een half uur per dag) al een heel eind. 

 

Wat als ik een week echt niet aan het ontspullen toe kom of niet rond geraak met een categorie? Is dat erg?

Dat is geen probleem, je blijft drie jaren de toegang hebben tot het traject en je kan een gemiste module dus later altijd nog inhalen.  Let wel, het is belangrijk om in beweging te blijven en niet stil te vallen. Daarom krijg je van mij gedurende het traject op vrijdag een liefdevolle schop onder je gat en deel ik de voor-en-na’s van je medecursisten ter inspiratie. 

 

Ik wil wel, maar mijn partner ziet het niet zitten. Dus vraag ik me af  of ik wel kan deelnemen?

In de cursus leg ik uit hoe je je huisgenoten ook aan het ontspullen/opruimen krijgt en zorgt dat ze de verantwoordelijkheid opnemen voor hun spullen. Maar zelfs wanneer je partner weigert mee te doen, kan je al een groot verschil maken door jouw eigen spullen aan te pakken. Denk aan je kleren, je badkamerspullen, je hobbyspullen, de keukenkasten…

 

Krijg ik een factuur?

Ja, die wordt automatisch gemaakt en verstuurd via mail. Prijzen zijn inclusief BTW.

 

Twijfel je nog?

Stel jezelf dan de vraag: Wat is mij dat waard: rust in mijn huis, mijn huishouden en mijn hoofd?  Wat gebeurt er wanneer ik niks doe? Hoe ziet mijn leven er dan volgend jaar uit?

Investeren in jezelf loont altijd.  Bovendien is dit echt de enige keer dat je aan zo’n lage prijs kan deelnemen.

 

Heb je nog vragen?

Stuur een mailtje naar an@konexo.be

Investeer in jezelf en je toekomst.

Laat los wat niet meer bij je past en maak je leven lichter, eenvoudiger en rustiger.

Wat anderen van mij vinden:

An is een zachte, warme persoon die haar 7 jaar ervaring & kennis over een leven naar meer rust en eenvoud graag met je deelt. Vanuit authenticiteit neemt ze je mee in haar persoonlijk verhaal. Ze ontwikkelde ook haar eigen “Konexo-methode” om terug rust in je hoofd en in je leven te krijgen. Als jij ook graag praktische en mentale handvaten krijgt om aan de slag te gaan, ben je bij An aan het juiste adres. Ze begeleidt je met veel liefde, geduld en zorg naar een leven waarin jij anders zal kijken naar je huis, je spullen en je mindset.

Fanny M.

Bedankt voor de interessante vorming. Ik ben net iets vroeger moeten vertrekken dus kon geen feedback geven. Ik vond je presentatie erg goed. Je praat aangenaam en had me helemaal mee door te starten met je eigen verhaal waarin ik mezelf erken. Niet alleen ben ik een tijdje terug aan de slag gegaan met het ontspullen na 20jaar chaos in mijn hoofd, maar ik ben 37 en zit ook op een kantelmoment in mijn leven qua werk, wat wil ik,… mijn batterijen waren ook plat en ik neem nu de tijd om mezelf te vinden. Knap welke ommekeer je gemaakt hebt.

Caroline S.

Welbedankt voor je presentatie van ‘Meer doen met minder’.

Ik wou je nog even proficiat wensen voor de zeer fijne, aangenaam gebrachte spreekbeurt.
Je hebt dit zeer naturel en boeiend gebracht!  Nog veel succes in de toekomst!

Frieda L.

Nog eens bedankt voor de fijne webinar.
Je vertelt dat aangenaam en uitnodigend.
Vooral de tip over de dingen die we denken nog ooit nodig te hebben.
Je hebt me over de streep gehaald om ze op te ruimen. Ook de kleren die ik bewaar
voor als ik ooit nog eens 10 kg minder weeg…. Ze kunnen nu naar andere mensen en als het 
ooit nog eens zover komt dan shop ik tweedehands of trakteer ik mezelf op iets nieuw.
Lydia S.