SUNBURST MIRRORS

Met deze zonnespiegels haal je instant de zomer en de natuur in je huis.

Hello Bohemian style..

Hoi, ik ben An.

Van kindsaf aan ben ik al een creatief bijtje.  Mijn eerste workshopkriebels kreeg ik wanneer ik monitor was bij het speelplein en Kazou. Ik werkte dan ook altijd met veel plezier steeds weer nieuwe creatieve activiteiten uit.

Ik kies mijn materialen voor de workshops altijd heel zorgvuldig uit omdat ik het belangrijk vind om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Daarom vind je bij Konexo enkel workshops met herbruikbare of hernieuwbare materialen.

Hiernaast vind ik het belangrijk dat je tijdens een workshop helemaal tot rust kan komen dankzij een rustige begeleiding en (tijdens de zomermaanden) een mooie locatie in het Limburgse groen.

 

 

Deze workshop is iets voor jou wanneer je:

  • een persoonlijke toets aan je interieur wilt geven.
  • iets leuks wilt doen.
  • je de natuur belangrijk vindt en daarom ook belang hecht aan de materiaalkeuze van je interieur
  • jezelf wat me- of we-time wilt gunnen.
  • eens even uit je hoofd wilt
  • wilt genieten van een gezellige namiddag/avond.

Workshops:

23 juni 2022   @ Eco on my mind in Bree. Klik hier voor alle info en tickets.

28 aug 2022  @ Bohemian Slow Summer festival  in Houthalen (weldra meer info)

18 okt 2022   @ Tentakel in Zonhoven (weldra meer info)

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops? Schrijf je dan hier in op mijn Creative Post.

 

Dank je voor de fijne workshop An

Lieve

Mijn eerste workshop bij Konexo was een heel leuke ervaring.  We zaten fijn buiten in de tuin.  De workshop zelf was heel goed uitgelegd en niet te moeilijk om te maken. Het is een heel leuke bezigheid voor wie graag creatief is. De spiegel is gemaakt uit natuurlijke materialen en het eindresultaat was nog mooier dan ik had verwacht.  Zo een spiegel vind je niet snel in de winkel waardoor het ook wel uniek is dat je het zelf hebt gemaakt.

Zeker een aanrader ik was heel tevreden met het resultaat!!

Katrien