“Bepaal je eigen Levens-GPS”

 

en 2022 wordt voor jou een jaar waarin je je leven meer richting geeft.

Wanneer je helemaal weet waar jij voor wilt staan, kan je vol zelfvertrouwen keuzes maken en loslaten wat niet meer bij je past.

 

Hallo rustiger, lichter en betekenisvoller leven.

 

 Je ziet je leeftijdsgenoten precies al fietsend  door het leven gaan.

Ze gaan werken, kijken ‘s avonds nog wat TV of gaan sporten. In het weekend zien ze vrienden of familie en op maandag herbegint het allemaal opnieuw.  Het is wel druk en je hoort ze soms ook klagen hierover, maar ze zijn eigenlijk wel tevreden met dit leven en stellen zich hier verder ook niet echt vragen bij.

Terwijl jij eigenlijk een vrijwel soortgelijk leven hebt, voel je echter niet meer de voldoening die je ervan verwacht of ooit wel voelde.

Je voelt wel de drang om voluit te voelen dat je lééft, maar in de plaats ervaar je een soort van leegte..

Je voelt hoe je graag de wind zou voelen waaien in je zeilen en volle kracht vooruit zou varen richting je mooiste leven.

Maar je hebt ook nog al die ballen in de lucht te houden; die van thuis, op het werk, van de hobby’s en school van de kids, van je familie en je sociale leven.

Je ziet echt niet in hoe je zou kunnen, je eigen koers varen terwijl er zoveel van je verwacht wordt. Dus blijf je voorlopig maar ter plaatse dobberen…

Stilaan drijf je af….  Je geraakt precies steeds verder verwijderd van jezelf en merkt dat dit heel veel energie van je kost.

Misschien voel je dat op dit moment je batterijen aan het leeglopen zijn en heb je al zitten denken: “Wat kan ik veranderen in mijn leven zodat ik terug dat vuur voel in mij?”

Herken je dit?

 

Je hebt werkelijk alles om gelukkig te zijn, maar toch voel je je niet zo.   Ondanks je een druk leven hebt, voel je diep vanbinnen een gevoel van leegte en vraag je jezelf af wat je hier zou aan kunnen doen.

Erover praten met iemand vind je moeilijk, want hoe ondankbaar en verwend gaan ze me wel niet vinden. Ik heb immers toch alles?

Doordat je niet goed weet welke richting je uit wilt, durf je ook geen échte keuzes maken en bijgevolg ook moeilijk “nee” zeggen tegen hetgeen er eigenlijk niet toe doet. Hierdoor loopt je agenda vlotjes vol met bezigheden die je niet echt veel voldoening geven en voel je je dikwijls overweldigd door alles wat op je afkomt.

Je bent moe en op zoek naar je vrolijke zelf van weleer, maar tegelijkertijd vraag je jezelf af:

“Waar word ik eigenlijk nog blij van?”

Of, “Is dit het?”

If you don’t have time for what matters, stop doing things that don’t

Hoi, ik ben An

Ik maakte deze “kantelfase” een vijftal jaren geleden zelf mee.

Op dat moment kende ik “succes” en had ik een bloeiende workshop carrière naast mijn deeltijdse job als kinesist, een fantastisch gezin, fijne vrienden, een mooi huis..

En toch.. was ik niet helemaal gelukkig. Er knaagde iets.

Mijn leven ging te snel, zat veel te vol en was te druk.

Ik ontdekte de Slow Living visie, deed letterlijk enkele stapjes terug en schrapte zoveel mogelijk ruis uit mijn huis, hoofd en leven.

Wat een verademing was dat. Stilaan voelde ik me meer en meer verbonden met mezelf, de mensen rondom mij die er écht toe doen en met de natuur waarin ik leef.

Ik kreeg ook antwoorden op mijn vragen: Wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk écht?

Niet zo gemakkelijk, want hiervoor moest ik durven en kunnen voelen.

Achteraf bekeken vond ik dit een hele boeiende fase, want ik heb gaandeweg heel veel geleerd over mezelf.  Nu voel ik het als mijn missie om jou ook te begeleiden naar een lichter, rustiger en eenvoudiger leven en leer ik je graag hoe je je innerlijke vuurtje terug aangewakkerd krijgt.

Invest in yourself, it pays the best interest

 

Wanneer je voelt dat je “vast” zit in je leven, kan je je suf piekeren over de vraag “Wat ga ik doen?”

Wel, ik zal je zeggen: Je gaat het antwoord niet vinden, dus daar mag je vanaf nu mee stoppen.

 

Vraag jezelf dus niet langer af: “Wat wil ik doen?”, maar wel: “Hoe wil ik me elke dag voelen?”

Want daar kan je na enkele begeleidende oefeningen wél op antwoorden.

 

Zo wil ik me verbonden voelen, vrij, eenvoudig, creatief, vitaal en groeiend.

Wanneer er bijgevolg verbondenheid, vrijheid, eenvoud, creativiteit, vitaliteit en momenten van persoonlijke groei in mijn dagen zitten, spin ik van contentement.

Voel ik me anderzijds niet zo lekker, dan ga ik kijken welke waarden er momenteel ontbreken en ga dan iets doen (of iets schrappen) zodat het me weer dichter bij mezelf brengt.

Mijn zes kernwaarden geven richting aan mijn leven; ik zie ze als mijn levensGPS.

Mijn tevredenheidsgevoel is sterk gestegen sinds ik hier bewust mee bezig ben. Ook helpt het mij om makkelijker in te zien wat de “ruis” is in mijn leven is en daarom lukt het mij nu ook veel makkelijker om NEE te zeggen tegen dingen die eigenlijk niet bijdragen aan wie ik wil zijn.

Als je wilt, begeleid ik je graag om je kernwaarden te vinden via mijn online cursus “Bepaal je LevensGPS”

Je kan na aanmelding hiermee dadelijk van start gaan.

 Aan de slag

 

Ik heb voor jou een online cursus gemaakt waarmee je contact maakt met het diepste van jezelf en ik begeleid je graag met het vinden van je vijf à zeven belangrijkste kernwaarden die je de richting wijzen naar je mooiste leven.

Er zijn 3 modules die elk ongeveer 1u tijd in beslag nemen. Je kan elke dag 1 module doen, of alles in 1 keer na elkaar.

 

Inhoud:

Deel 1: Duiken naar je kern | Ontdek je kernwaarden en zielsverlangens

Deel 2: Bepaal je levens GPS  | Vind je ‘big 5”

Deel 3: Integreer je levens GPS in je leven  | Maak je Levens-gps visueel d.m.v. een visionboard en krijg nog andere tips om je kernwaarden ook echt te integreren in je leven.

 

Wat is een visionboard?

Een visionboard is een collage van foto’s, woorden en eventueel quotes die je kernwaarden visueel maken.

Door er dagelijks contact mee te maken, ga je je kernwaarden in je onderbewuste opnemen. Hierdoor ga je het leven wat bij je past manifesteren, want je ziet het nu al voor je.  Hierdoor ga je veel alerter zijn voor de kansen die op je pad komen, durf je ergens voluit JA tegen zeggen wat op je pad komt en zeg je vol zelfvertouwen NEE omdat je nu weet dat het je niet dichter bij je mooiste leven zal brengen. 

 

Online cursus:

Na je inschrijving krijg je onmiddellijk toegang tot een online cursusplatform.

Je doorloopt de cursus volledig op je eigen tempo. Ik begeleid je door de inhoud met video’s.  Via een werkboekje wat je kan downloaden en afprinten kan je je er volledig in verdiepen.

Vragen kan je stellen via mail en je krijgt levenslang toegang. Zo kan je elke jaar de cursus er nog eens bijnemen en je levens-GPS weer wat fijner afstellen. 

overzicht

Online cursus bepaal je LevensGPS

Via een online cursusplatform met verdiepende en begeleidende video’s

Werkboekje met verdiepende oefeningen

Stel je vragen in de community.

1 jaar toegang

Investering in jezelf:

Ø Normale prijs: 89 euro

Ø kortingsprijs: 29 euro

Prijzen zijn incl. BTW

 

Antwoorden op je vragen

 

Is dit iets voor mij?

Dit is voor jou wanneer je meer richting en diepgang in je leven zoekt, maar niet weet waar te beginnen.

Ook wanneer je leven veel te vol zit, maar je hebt geen idee wat je zou kunnen weglaten.  Dankzij je LevensGPS krijg je veel meer helderheid over waar je JA tegen te zeggen hebt en vooral ook waar je beter NEE tegen te zeggen hebt.  Je tevredenheidsgevoel stijgt hierdoor en je komt dichter bij jezelf.

 

Ik ben al een tijdje bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling, is deze cursus dan nog iets voor mij?

Ja, want je kernwaarden veranderen naargelang de levensfase waarin je zit en de ontwikkeling die je maakt. Daarom is het zeker goed om je levens-GPS regelmatig bij te stellen.

 

Welke optie kies ik?

Wanneer je zelf wilt kiezen wanneer je de cursus doet, kies je voor de online DIY versie. Wanneer je graag een visionboard wilt maken onder mijn begeleiding en met alle nodige materialen, kies dan zeker voor de extra live workshop.

Krijg ik een factuur?

Ja, die wordt automatisch gemaakt en verstuurd via mail. Prijzen zijn inclusief BTW.

Twijfel je nog?

Stel jezelf dan de vraag: Wat gebeurt er wanneer ik niks doe? Hoe ziet mijn leven er dan volgend jaar uit?

Investeren in jezelf loont altijd.

 

Heb je nog vragen?

Stuur een mailtje naar an@konexo.be

Investeer in jezelf en je toekomst.

Laat los wat niet meer bij je past en zet je zeilen in de juiste richting voor jouw mooiste leven.

Ik volgde de workshop visionbord! Een echte aanrader: thuis ging ik eerst op zoek naar mijn kernwaarden. Hierin werden we stap voor stap begeleid via een online cursus van An. De workshop zelf verliep in een gezellige sfeer (coronaproof!) . An gaf ons de nodige tijd om aan de slag te gaan en ondertussen werd er gezellig gebabbeld, deelde ze haar ervaringen en trakteerde ze ons op een heerlijk stukje cake. Het was een heel fijne, creatieve en inspirerende namiddag. Het visionbord kreeg een plaatsje in de keuken zodat ik het effectief elke dag zie!

An Bunkens

An begeleidt jou in het maakproces van een mooi Visionboard. Haar waardevolle tips (zowel online als offline) helpen je om een visualisatietool te maken die matcht met de persoon die jij wil zijn. An haar rustige uitstraling, lekkers van eigen bodem en ervaring zorgen ervoor dat je een heerlijke creatieve workshop beleefd met een prachtig eigen inspirerend decorstuk als eindresultaat. Aanrader!

Fanny Missiaen

Aangename workshop met aandacht en begeleiding voor iedere deelnemer!

Jessica Lenaerts