Welkom hier!

kom je op deze pagina terecht, dan is de kans groot dat je ergens naar op zoek bent:

Misschien zoek je rust & eenvoud? Of meer betekenis of zingeving in je leven? Of manieren om je steentje bij te dragen aan een betere wereld?

Dan is de Slow Living visie iets voor jou!


Over Slow Living

Letterlijk betekent Slow Living trager leven, onthaasten. Maar als diepere betekenis staat het ook voor een eenvoudiger, duurzamer en bewuster leven.

Praktisch komt het er op neer om het overbodige te schrappen uit je huis, hoofd en je leven om zo uit te komen bij de essentie.

Dit brengt een ongelooflijke rust wanneer je dit ervaart en je kan vervolgens heel bewust je tijd, geld en energie besteden aan datgene voor jou het meest belangrijk is..


Over mezelf

Hoi, ik ben An.

Ik ontdekte zelf de Slow Living visie op het moment dat ik mij serieus vragen stelde over het feit dat ik eigenlijk alles had om gelukkig te kunnen zijn, maar mij niet zo voelde.

Ondanks dat ik vele dingen graag deed, was ik moe, uitgeput..  Ik ben uit die ratrace geraakt door het beginnen schrappen van alle ‘ruis’ uit mijn huis, hoofd en hart.

Het is mijn droom om nu op mijn beurt mensen te inspireren tot meer eenvoud en verbondenheid; met zichzelf, met anderen en met de wereld waarin we leven, want ik ben er van overtuigd dat niet alleen jezelf maar ook de wereld hier een stukje mooier en beter van wordt.


Over KONEXO

Vanaf september 2019 kan ik met mijn bedrijfje Konexo voluit voor mijn missie gaan en je inspireren via mijn blog, lezingen, themadagen en workshops over Slow Living thema’s zoals ontspullen, bewuster leven, onthaasten, consuminderen, zero-waste, Upcycling, circulaire economie, slow fashion, slow food …

Via mijn Slow Post inspireer ik mijn volgers regelmatig via mail met Slow Living tips om steeds eenvoudiger, onthaaster en duurzamer te leven. Of blijf je graag op de hoogte van mijn workshopaanbod? Schrijf je dan zeker in voor deze    SLOW POST