Tijdens deze workshopdag kan jij je een hele dag onderdompelen in de wereld van Slowness and Simplicity

Je leert en ervaart gedurende de dag allerlei tips, kennis, inzichten en tools om echt tot rust te kunnen komen in je hoofd, je lichaam, je hart en je leven.  Om deze rust ook na deze workshopdag ook blijvend in je dagelijkse leven te integreren, ga je jouw eigen Slow Morning en Selfcare ritueel samenstellen wat echt bij jou past.

Tijdens deze dag staat het woord SLOW centraal.  Je geniet van een dagje me-time: even met niemand anders rekening houden dan met jezelf, je mag jezelf deze dag helemaal gunnen. 

De workshopdag vindt plaats bij mijn thuis in Zonhoven.

Ik zorg naast een inspirerende setting ook voor een gezonde lunch, drankjes en namiddag koffie of thee met iets lekkers.

Deze dag brengt je vele inzichten in de werking van je zenuwstelsel. Anderzijds is deze dag ook een echte belevingsdag.  Ik laat je de tools ervaren die ik zelf gebruik om zalige eindjes van rust te creëren in mijn dag.

Eerdere cursisten gaven me ook mee dat de groep zelf ook een meerwaarde was van deze dag: verhalen horen van anderen zorgen voor herkenning, begrip en voelen helend.

Klinkt dat als iets voor jou?

Ontdek dan hieronder de inhoud van deze workshopdag.

Ik wil ook graag meer rust en ruimte in mijn leven.

Deze workshopdag is iets voor jou wanneer:

Je het gevoel hebt dat je teveel moet.

Je je vaak overweldigd voelt door al die ballen die in de lucht te houden zijn.

Je altijd bezig bent en je je schuldig voelt wanneer je dit eens niet doet.

Je weinig energie hebt en dikwijls moe bent.

Je veel in je hoofd zit.

Je niet tot rust kan komen en het aanvoelt alsof je de hele tijd “aan” staat.

Je geen tijd hebt voor wat je belangrijk vindt.

Je zelfs niet echt meer weet wat je nog belangrijk vindt.

Je jezelf deze dag me-time wilt gunnen.

Je wilt genieten van een unieke beleving.

Je op zoek bent naar concrete tips en haalbare tools zodat je ook na deze workshopdag

blijvend rust en ontspanning kan ervaren in je hoofd en je lichaam.

Inhoud van de dag:

Deel 1: Vereenvoudigen

In het eerste deel leer je tools om tijd en ruimte vrij te maken voor wat voor jou écht belangrijk is. Je doet een ruisscan van je leven en leert los te laten wat niet meer bij je past.

 

 

Deel 2: Vertragen

In dit tweede deel krijg je belangrijke inzichten in de werking van je zenuwstelsel. Bovendien krijg je tools om ook echt rust te voelen door terug verbinding te maken met je lichaam en om bewuster en met meer aandacht te leven.

 

Deel 3: Verbinden

In dit derde deel begeleid ik je om na zolang in je hoofd geleefd te hebben terug de connectie met je hart te maken. Dit is nodig om de liefde voor jezelf weer te kunnen laten stromen. Je voelt terug een warme en diepe connectie met jezelf, je geliefden en de wereld.

 

Hoi, ik ben An.

 

Ik ontdekte zelf de Slow Living visie op het moment dat ik mij serieus vragen stelde over het feit dat ik eigenlijk alles had om gelukkig te kunnen zijn, maar mij niet zo voelde.

Ondanks dat ik veel dingen graag deed, was ik moe, uitgeput..  Ik ben uit die ratrace geraakt door het beginnen schrappen van alle ‘ruis’ uit mijn huis, hoofd en hart.

Nu inspireer ik op mijn beurt mensen tot meer rust, eenvoud en verbondenheid; met zichzelf, met anderen en met de wereld waarin we leven, want ik ben er van overtuigd dat niet alleen jezelf maar ook de wereld hier een stukje mooier en beter van wordt.

 

Wat kan/weet je na deze workshopdag?

Je weet wat jouw stresstempel is, krijgt inzichten in de werking van je zenuwstelsel, in het ontstaan van je stresspatroon en hoe dit getriggerd wordt.

Je weet aan welke knoppen je kan draaien om je leven eenvoudiger en rustiger te maken.

Je weet welke tools je kan inzetten om gedurende je dag zalige eilandjes van rust te integreren.

Je weet hoe je je lichaam en je hoofd tot rust kan brengen bij overprikkeling.

Je ontwerpt je eigen persoonlijke Slow morning en Slow Selfcare ritual zodat je de aangeleerde tools ook effectief gaat integreren in je leven.

Je weet hoe je bij tegenslagen terug rust bij jezelf kan vinden.

ontspullen by Konexo

Overzicht workshopdag

“How to Slow down?”

–> Je krijgt de tools, kennis, inzichten en tips om rust te vinden in je hoofd, je lichaam en je leven en je creëert jouw persoonlijke Slow Morning en Self care Ritual om dit ook dagelijks toe te passen<–

inclusief begeleidend werkboek

.

volgende workshopdatum:

zo 02 juni ’24

van 9u30 tot 16u

Locatie: Kortestraat 25 in Zonhoven

.

gezonde lunch en  alle drankjes inbegrepen

een unieke beleving

.

 Investering in jezelf: 97 euro

Prijs is incl. BTW

Invest in yourself, it pays the best interest.

 

An, dankjewel voor de fijne en inspirerende dag! Je hebt me moed en goesting gegeven om een aantal dingen aan te pakken die mijn innerlijke onrust in stand houden. En niet onbelangrijk, de praktische tools om er effectief mee aan de slag te gaan.

Bianca

Voor eerst An, bedankt. Heb me weer een stuk beter leren ontspannen en jij deed dat super en heel geduldig. Echt een aanrader.

Fijne zondag nog samen

Marie-Jeanne

Tijdens deze inspirerende en verbindende dag legt An de Slow Living visie helder uit. Verder geeft ze ook een aantal praktisch tools waarmee je direct aan de slag kan.

Sonja

Een leerrijke workshop. De gestoffeerde uitleg over het samenspel en de wisselwerking tussen ons lichaam en brein vond ik bijzonder fascinerend en verhelderend. Dankjewel An om om een concrete, inzichtelijke en veelzijdige manier de weg te tonen naar How to slow down!

Lieve

De workshop van An was voor mij vooral een herinnering dat ik écht wel tijd voor mezelf mag pakken en nog meer hoe belangrijk het is omdat ook te doen ipv enkel te denken!

Hele hele dikke merci, An.

Ik heb er echt van genoten en probeer de rust vast te houden.

Sandra

An, nogmaals dank voor de inspirerende dag die aanzet tot slow down! De dag heeft me bewustzijn en bevestiging gebracht hoe belangrijk het is om bewust slow down te doen.

Jij doet dit met passie en zoveel kwetsbaarheid! Dikke merci om ons dat te laten ervaren.

Na de workshop al iets toegepast: wandeling met focus op geel.

Ines

Wanneer het moeten in je hoofd stopt en je van jezelf mag rusten zonder schuldgevoel. Hoe zou je leven er dan uitzien?

 

Antwoorden op je vragen

 

Moet ik ergens voorkennis over hebben?

Nee, dat is niet nodig. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

 

Limburg is voor mij best wel een afstand. Kan ik in de buurt blijven overnachten?

Zeker, er zijn vele leuke plekjes te vinden op booking.com en airbnb om in Limburg te overnachten.  In de hostel van Hasselt kan je goedkoop maar goed overnachten. Deze ligt ook vlakbij het station en het centrum van Hasselt.  Zonhoven, waar ik woon, is vlakbij Hasselt en ook vlot bereikbaar, ook met de bus. Als je hier graag wat concretere info over hebt, dan laat je maar iets weten en dan stuur ik je meer info.

 

Moet ik op voorhand inschrijven?

Ja, inschrijven op voorhand is verplicht en kan via de knop met de datum van je keuze. Wens je cash te betalen? Dat kan op de dag zelf, maar dan moet je wel nog even mailen naar an@konexo.be om je plekje te reserveren. De plekjes zijn beperkt voor een goede begeleiding dus wacht niet te lang.

Krijg ik een factuur?

Ja, die wordt automatisch gemaakt en verstuurd via mail. Prijs is inclusief BTW.

 

Heb je nog vragen?

Stuur gerust een mailtje naar an@konexo.be

Wil je ook graag meer Slowness and Simplicity in je leven?